Informatie over mfc De Marke.

Het gebouw is de ontmoetingsplaats voor Hattem en omgeving. Hier komen mensen samen om te praten, vergaderen, sporten, zwemmen, toneelspelen en ga zo maar door. Het gebouw leent zich prefect voor het houden van uitvoeringen voor verenigingen, het organiseren van events of seminairs en biedt ook plaats aan peuterspeelzaal & peuteropvang.

MFC de Marke heeft prachtige sportzalen met kleedruimtes en douches, een leuke bar en ontmoetingsruimte, meerdere kleine en grotere zaalruimtes en 'onder een dak' vindt u ook een prachtig zwembad. Uiteraard is rondom het gebouw een gratis ruime parkeergelegenheid.

In MFC de Marke is tevens een zorgsector ondergebracht. U vindt er o.a. het Centrum voor jeugd en gezin, Verian thuiszorg, Logopediepraktijk Hattem, Stichting Welzijn Hattem en de bloedprikpost van Isala.

Als u op zoek bent naar cursusruimte, vergaderzaal of een volledige sportaccommodatie: dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor korte of langere periodes kunt u ruimte in De Marke huren. Het gebeurt in De Marke!
Logo mfcDeMarke...

mfc De Marke...

mfc De Marke...Naar boven

Trainers

Een rugzak vol hardloop ervaring voor u!

Adres

van Arnhemweg 9, 8051 RB Hattem

+31 6 301 78 103

info@dwloopschoolhattem.nl

Bank/KvK

IBAN: NL41INGB 000 15 045 28

BIC: INGBNL2A

K.v.K. te Zwolle, nr. 72574437

Vereniging DWL

KNAU verenigingsnr: V0018469

Shirt : Kleur Blauw (Turquaise)

Short : Kleur Zwart